Inschrijven 2019

Normaal gesproken zou de voorinschrijving voor het seizoen via de website geopend worden. Zoals velen vorig jaar al gemerkt hebben, hebben we veel problemen gehad met het betaalsysteem. Op de achtergrond wordt er gewerkt aan een nieuwe site met een nieuw betaalsysteem.
Echter lukt het niet om dit op tijd klaar te krijgen voor het nieuwe seizoen. Daarom gaan we het als volgt doen. Normaal gesproken kun je als je je vooraf aan het seizoen inschrijft voor 45 euro per sprint deelnemen (plus de 35 euro voor de jaarinschrijving natuurlijk). Doe je dit tijdens het seizoen dan betaal je 50 euro op de dag zelf.
Voor dit jaar willen we jullie graag de mogelijkheid geven om op de eerste 2 sprints van dit seizoen in te kunnen schrijven voor meerdere evenementen en natuurlijk de competitie. Je betaald dan dus 45 euro per evenement waarvoor je je inschrijft. Schrijf je je alleen in voor 1 van de eerste 2 evenement waar je op dat moment bent, dan betaal je gewoon 50 euro. Let op! Het tarief van 45 euro geld dus alleen bij vooruit inschrijven voor meerdere sprints, op de 1e 2 evenementen!!

Samengevat

  • 35euro voor competitie deelname.
  • 45euro per sprint bij vooruit inschrijven op de 1e 2 evenementen.
  • 50euro per sprint bij betalen op de dag zelf.
Als er vragen zijn dan horen we het graag.