Stichting SBO

Informatie

NIEUWS!

Vanaf 2016, SCOOTFAST is sponsor van de NSSC! Lees hieronder hun officiële aankondiging:

2016… een veelbelovend jaar !

Vol trots kondigen we bij deze onze samenwerking aan met de NSSC (Nederlandse Scooter Sprint Competitie). Dit team van snelheidsfanaten wordt namelijk vanaf komend seizoen door ScootFast gesponsord.

Waarom zo gek op competitie ?

De competitie is een van de motoren die ScootFast drijft sinds haar oprichting in 2007. We zijn maximaal betrokken in de paddocks van de verschillende dragwedstrijden in Europa. Tijdens deze competitieweekenden kunnen we onze klanten en fans live ontmoeten. Mooi moment om van gedachten te wisselen, meer informatie over hen te weten te komen en naar hun behoeften en wensen te luisteren …. De wedstrijden zijn ook een ideale testbank om onze producten in reële omstandigheden te analyseren en steeds verbeteren. Bovendien helpt onze aanwezigheid in de paddocks ons om de nieuwe trends te spotten en hier snel en accuraat op te reageren.

Maar, wat betekent het eigenlijk?

We hebben dus een contract met de NSSC getekend waardoor we volop aanwezig zullen zijn bij de nationale kampioenschap (9 weekenden, van april t/m september – zie onderstaande schema). Naast onze fysieke en visuele aanwezigheid bij elke wedstrijd, zullen wij de NSSC verder helpen met allerlei materialen voor de organisatie van de evenementen. Ook zijn we van plan om de deelnemers en de winnaars van elke categorie in de watten te leggen…
Concreet hebben wij geregeld:
standaard 10% korting in onze store voor alle NSSC leden dit seizoen.

cadeaubonnen tot € 50 voor de winnaars van elke categorie.

veel extra verrassingen voor de deelnemers
Heel graag dus tot ziens bij de wedstrijden van de komende NSSC Kampioenschap en lang leve de sprints met SCOOTFAST !!
Het SF team …

Meer informatie over de NSSC HIER of volg op FACEBOOK